Universitair

Watersportcentrum 

Leiderdorp 

 

In opdracht van Proper Stok hebben wij in 2008 het Leids Universitair Watersport Centrum in Leiderdorp gerealiseerd. Op de locatie van het bestaande watersportcentrum werd voor roeivereniging Asopos de Vliet, zeilvereniging De Blauwe Schuit, kanovereniging Levitas en duikvereniging LSD nieuwbouw gerealiseerd waarboven nog 89 studentenkamers voor SLS Wonen (Duwo)

 

Roeivereniging

Die Leythe Leiden

 

In opdracht van het bestuur kreeg roei-en zeilvereniging Die Leythe in 2002 een nieuwe sociëteit op palen boven de Oude Rijn. Het betrof een ruime sociëteitszaal, een bestuurskamer en een commissiekamer. De afbouw werd geheel door vrijwilligers gerealiseerd.

 

Roeivereniging

KSRV Njord Leiden

 

In opdracht van het bestuur van de Koninklijke Studenten Roei Vereniging Njord werd in 2007 het gehele pand inwendig gerenoveerd door uitbreiding van het sanitair en forse vergroting van de ergometerzaal. De universiteit gaf ons  een vooropdracht om het gebouw bouwkundig in kaart te brengen.

In 2016 werden de bestaande roeiloodsen  uitgebreid met een 1 laags volume in de karakteristiek van het bestaande gebouw (architect Dick Roosenburg)

Op dit moment wordt er gestudeerd op wederom uitbreiding van de ergometerzaal.

Roeivereniging

Laga Delft

 

In opdracht van het bestuur van de Delftse Studenten Roeivereniging Laga hebben we in 2008 een voorstel gemaakt tot algehele renovatie van het pand en toevoeging van een ergometerzaal op het dak van het bestaande gebouw. Aangezien het een rijksmonument betrof is uiteindelijk gekozen de uitbreiding naast het gebouw te realiseren.

 

Roeiverenigingen

Triton-Orca-Viking

Utrecht

 

 

In opdracht van de gemeente Utrecht hebben we voor de locatie “De Driewerf” in 2009 een studie gemaakt voor nieuwbouw voor de verenigingen in combinatie met studentenhuisvesting. Ook werd voor de naastgelegen voormalige ruïne van een baksteenfabriek een invulling voorgesteld.  

 

Roeivereniging

Pelargos Den Haag

 

Destijds, op verzoek van Pelargos, hebben wij advies gegeven m.b.t. hun voornemen tot realisering van een drijvende accommodatie aan de Neherkade.

 

Het uiteindelijk door de vereniging zelf gerealiseerde resultaat staat wat ons betreft op wat gespannen voet met de stedenbouwkundige context en de architectuur van de naastgelegen Hogeschool.