Leiden Innovation Centre

 

In opdracht van een vastgoedpartij is in 2013 op de locatie van een verouderd bedrijfspand een plan gemaakt voor de nieuwbouw van een kantoortoren (7000m2 BVO) met een parkeergarage. Het complex wordt gesitueerd langs de A4 bij bedrijfsterrein Roomburg en zal worden voorzien van een witte aluminium gevelbekleding. 

Faculteit Archeologie

Leiden

 

In opdracht van de Universiteit Leiden hebben we in 2012 een voorstel gemaakt om het PJ Veth gebouw aan de Nonnensteeg te herontwikkelen tot faculteit Archeologie  

Faculteit Sociale Wetenschappen

Leiden

 

Op eigen initiatief hebben we in 2013 voor de Universiteit Leiden een voorstel gemaakt het "Pieter de la Court gebouw"te voorzien van overdekte binnenhoven om het gebouw meer flexibel, toekomstbestendig te maken. (referentie was de Bètafaculteit Utrecht)

Buitenschoolse opvang

kinderdagverblijf

Wassenaar

 

In opdracht van Corporatie St. Willibrordus uit Wassenaar is in 2012, in samenwerking met SKW en voetbalvereniging Blauw Zwart, een plan opgeleverd voor een BSO/KDV voor 160 kinderen.

Internationaal computercentrum in Haaglanden

 

In een aantal fasen gerealiseerd.

Uitbreiding bedrijfspand

Woudenberg

 

In opdracht van een vleesverwerkend bedrijf is in 2011 een plan gemaakt voor de uitbreiding van het kantoor boven de bestaande dockshelters.

Strandhuys

de Gouden Bal 

Wassenaar

 

In opdracht van een particulier is Strandhuys De Gouden Bal aan de Wassenaarse Slag in 2015 volledig gerenoveerd en ge-restyled waarbij het volume een kwartslag werd gedraaid.

 

 

Herontwikkeling 

bedrijfspand Zoeterwoude

 

In opdracht van een Vastgoedpartij is een voormalig distributiecentrum van Hoogvliet her ontwikkeld tot bedrijfsverzamelgebouw met toevoeging van een kantoor.

Herontwikkeling 

Rabobank 

Zoeterwoude

 

Voor het voormalige Rabopand is op eigen initiatief een plan voor herontwikkeling tot woningen gemaakt.