De Koperhorst

Amersfoort

 

In opdracht van Hurks Vastgoed uit Den Bosch werd in 2011 naast het bestaande woon-zorgcomplex een vrijstaande woontoren ontworpen. In een eerder stadium werd het bestaande complex al gerenoveerd en uitgebreid.  

Hertogsstaete Rijpwetering

 

In opdracht van Corporatie MeerWonen uit Roelofarendsveen zijn in 2015 op de locatie van een voormalige school en een Rabobank 38 huurwoningen gerealiseerd.

Zonneveldweg

Wassenaar

 

In opdracht van Corporatie St. Willibrordus uit Wassenaar werden in 2010 32 huurwoningen gerealiseerd. De 2 bouwblokjes vormen de kopbebouwing voor de aansluitende villawijk erachter.

De Waard

Alblasserdam

 

In opdracht van Stichting Waardenburgh uit Alblasserdam werd in 2015 huize De Waard gerenoveerd en voorzien van een nieuwe hoofdentree.

Inloophuis Leiden

 

In opdracht van SLS Wonen (Duwo) hebben we in 2011 aan de Hooigracht een inloophuis Psychiatrie en een infopunt GGZ gerealiseerd.

Mariahoeve 

Den Haag

 

In opdracht van Zorgorganisatie Florence uit Den Haag werd in 2012 een plan gemaakt voor de totale herontwikkeling van de 2e verdieping van de locatie Mariahoeve. Hoewel de prijsvraag werd gewonnen werd de realisatie afgeblazen.

 

 

Groenhoven Leiden

 

In opdracht van de Bank Nederlandse Gemeenten hebben we voor de Zorgorganisatie Topaz uit Leiden in 2011 een plan gemaakt voor de nieuwbouw van het bestaande centrum op de locatie aan de Witte Rozenstraat.

Villa Hartenlust

Bloemendaal

 

 

In opdracht van een particulier werd in 2012 een plan gemaakt voor de herontwikkeling van de zeer karakteristieke villa tot luxe zorgwoningen.

Hofstede Oud Raadwijk

Zoeterwoude

 

 

In opdracht van een particulier werd in 2013 rijksmonument hofstede Oud Raadwijk uit 1852 volledig gerestaureerd en uitgebreid met een korte vleugel in de dwarsdoorsnede van de voormalige stal. 

Boerderij Watertje

Zoeterwoude

 

 

In opdracht van een particulier werd in 2011 een woonboerderij inwendig gerenoveerd waarbij de volledige verdieping werd heringedeeld en voorzien van dakkapellen.

Woning Hazerswoude

 

 

Op het achterterrein van de voormalige boerderij Aurora in Hazerswoude-Rijndijk werd een bedrijfsbestemmingszone gewijzigd in een woonbestemming voor 3 woningen waarvan de eerste in 2015 gerealiseerd is.

Studie woning

 

 

In opdracht van een particulier is deze vormstudie gerealiseerd om de mogelijkheden voor evt. vervangende nieuwbouw te verkennen.

Utrechtse Veer

Leiden

 

 

In opdracht van een particulier is op dit moment in het historisch centrum van Leiden de bouw gestart voor een woning en een studio op de locatie van een oude bedrijfsloods. Oplevering: najaar 2017

De Grote Vink

Leiden

 

 

In opdracht van Rabo Vastgoed Utrecht werd in 2008, in samenwerking met Portaal Leiden, een stedenbouwkundig plan voor de herontwikkeling van dit gebied opgesteld. Het betrof een mix van grondgebonden- en hoogbouwwoningen. Op dit moment wordt wederom met een marktpartij de ontwikkelingsmogelijkheden van de locatie bekeken.

De Ommedijk 

Leiderdorp

 

In opdracht van Corporatie Rijnhart Wonen uit Leiderdorp werd in 2011 het woon-zorgcomplex De Ommedijk opgeleverd met 190 appartementen in de koop en huursector waaronder 60 zorgwoningen en 4 groepswoningen voor Activite en 12 woningen voor Gemiva. 

Hospice Amandi

Nieuwe Wetering

 

 

Ons ontwerp voor Hospice Amandi in Nieuwe Wetering is in samenwerking met de gemeente voor de buurt gepresenteerd en goed ontvangen. De fundering van een leegstaande basisschool (De Meerpaal) zal hiervoor worden hergebruikt. Zodra de nodige sponsorgelden binnen zijn zal de Omgevingsvergunning worden aangevraagd. Voor nadere info, www.hospiceamandi.nl